tirsdag, september 09, 2008

Den blev sgi go' nok......

...den der hæklede trøje, som allerede er godt brugt! Og selv med dårlig nakke, ondt i venstre arm og en træls hovedpine, så er jeg klar igen! Skal bare lige have fundet de rette materialer i storlageret.




Den blev noget længere i både krop og ærmer efter vask.

Men den er god.....skal bare lige have rettet lidt på knapperne, der vist blev syet lidt for sjusket i fordi jeg var meget ivrig.
Det eneste, der skal laves anderledes er ærmebredden.....mine overarme er lidt store i det!
Ellers så klør jeg på igen med en hæklet trøje til vintergarberoben. Tak for opskriften til Liselotte....den har jeg ihvertilfælde brugt som det store udgangspunkt!


Og så et af de sædvanlige kiksede fotos foran spejlet, der denne gang er blev pudset inden fotoseancen.

torsdag, september 04, 2008

"Blondekant".........

....er det for meget med sådan een kant på min hæklede trøje?



Jeg synes egentlig det giver en fin afslutning på ærmet og kunne tænke mig at den vil gøre det samme på for og bagstykket!




Trøjen ser sådan ud lige nu og jeg tror jeg vil se om jeg kan ved hjælp af for kanterne lave lidt mere sving i den.....sådan lidt a-form. Host host siger jeg som er meget lidt hækle ekspert, men i mit hovede kan det godt lade sig gøre, så med lidt god karma, kaffe og lidt held sådan kan det vel også lade sig gøre "in real life"!

tirsdag, september 02, 2008

Hæklerier..........

...der trækker lidt i langdrag, men hvad gør det når resultatet tegner sig til at blive et stort hit. Jeg hækler stribe for stribe og er totalt vilde med farverne og spillet mellem dem.



Det ser ikke ud af meget, når hækletøjet bare sådan ligger i stolen.....



Men det begynder altså at ligne noget af en trøje!



Hurra for Kaunigarn og dets farver!