lørdag, oktober 22, 2005

Endnu en quiz!

Nåååååå, hva' siger i så......kan man være mere sokke original! Jeg så quizzen hos Jeanette.


Super long sock
Wow! You would have been a pair of socks as long
as it's possible for socks to be before they're
tights - and all multi-coloured with pretty
patterns and detail all over the place - then
you could stand and admire your sock-self all
day!


What type of sock are you?
brought to you by Quizilla

Prøv selv!

fredag, oktober 21, 2005

Strikke strikke....

Og den norske trøje har nu fået et par ærmer...der stadig mangler at blive syet sammen med kroppen samt en forkant, der skal strikkes. Jeg begriber ikke, hvordan det skulle tage mig et år at strikke disse ærmer...da jeg først kom igang var det jo ikke andet end bare nogle aftner og så var de færdig strikket.



Zebra trøjen har været færdig i nogle dage, var derfor ikke på sidste indlægs lille liste over ufærdige strikkeprojekter...det har endnu ikke været muligt for mig at fange Miss Emma i den og dermed få et foto af hende...det må i have til gode. Men den blev da helt sød....og jeg er gået igang med en kamæleon trøje til hendes veninde Isabella, der altid ser brand godt ud i grøn.



Jeg er begyndt på endnu et Flower Basket Sjal i en smørgul farve, raglan trøje til Isabella, nisser....for jeg kunne da godt se at min liste over ufærdige projekter var lille.....for sokker tæller vel nærmest ikke med, dem er der jo altid gang i!....Jeg har stadige flere ting, jeg nok går igang med over weekenden...ihvertilfælde på en trøje til mig!

Julen står for døren eller næsten da,....dvs. her i huset skal jeg snart til at gøre migselv klar til årets julebutik, hvor jeg sælger lidt af hvert....det bliver ikke det store iår, da jeg ikke har haft samme tid og overskud til at sidde ved symaskinen. Heldigvis deler jeg iår bod sammen med min søster, så jeg ikke behøver helt så stort varelager. Jeg vil iår prøve at strikke nogle nisser, der skal valkes og her er første nisse....næsten klar mangler bare arme og næse! OG det er absolut ikke meningen, at jeg på nogen måde vil stress nogle med mine juleprojekter.....;-)



I disse dage er det Halloween-og Pumpkin-tid.....og derfor besøgte Emma, jeg og en del af vores fælles venner en Pumpkin Patch og så en mark fyldt med græskar i alle mulige størrelser og farver....en sand fornøjelse! Her kan i se en ret imponeret Emma omringet af græskar...eller som hun siger ga-gar.

søndag, oktober 16, 2005

Kan I Huske denne trøje....

.......som jeg startede på for over et år siden.....lige efter mine svigerforældres besøg sidste sommer. Til jul kommer de igen og Emma vokser ret meget i denne tid, så det er vist på tide jeg får fat i pindene og strikket den færdig.
Foreløbig ser den sådan ud!


Jeg har holdt status over UFO'er idag og det så egentlig slet ikke så galt ud....der er nogle sokker, som mangler at få hæftet ender og nogle mangler en makker, der er gang i 4 sjaler, et clapotis og Jytte Slente's Trylletrøje...plus selvfølgelig ovenstående Norske trøje til Emma.....og så kan man vel egentlig godt give sig selv lov til at starte på noget ny .....måske i løbet af kommende uge eller måske allerede idag ;-)

Det lokker lidt at strikke et rundt sjal som Lise har strikket og giver opskrift på...jeg er helt vild med det og med mit store garnlager har jeg garn til et!

Idag er vejret lidt ustadig og det ser ud til, at det bliver "on and off" med regn, en god anledning til nybagte brownies og strikketøj.

Og nu kan jeg jo egentlig også godt afsløre, hvad jeg strikkede til Markno Design's Valk En Kauni ....det blev til en taske.

onsdag, oktober 12, 2005

Flora er blevet færdig .......

.....og efter utallige forsøg med at tage et foto af sig selv foran spejlet og dermed afsløring af diverse hager.....opgav jeg simpelthen at offentliggøre migselv iklædt Flora tørklædet.
Blomsten er ikke helt originalt, men den passer fint til knappen og resten af tørklædet...se selv.



Efter færdiggørelse af Anders's trøje er jeg lidt på herrens mark,...ikke fordi jeg mangler projekter at strikke færdig, men det kribler i mig at strikke noget til migselv....altså noget stort....en vamset trøje. Har kigget lidt på garnstudio's frie opskrifter og denne her og denne her frister lidt at strikke....måske dem begge! Jeg har garnet til dem....så jeg skal desværre ikke ud at købe noget.

I dag kunne det være min kære Farmor's og dermed Emma's oldemor's 101 år's fødselsdag....det blev fejret med en tur i Zoologisk Have.

søndag, oktober 09, 2005

En stolt husbond....

....viser her sin norske trøje, som jeg havde færdigstrikket til den 5.okt., men manglede at sy sammen. Det er da ikke noget så lækkert som at se sin mand i noget man selv har kreeret og som ovenikøbnet falder i hans smag! Trøjen passer ham perfekt.....den mangler lige lidt bånd rundt i halskanten og norkse knapper, som jeg skal have lokket min veninde til at købe i Danmark.



Her er så Emma, der tog foto efter foto af sig selv forleden aften, da vi var på restaurant......et digital kamera giver hende stor fornøjelse. Jeg siger bare godt det ikke var mit kamera.....Moster giver Emma lov til næsten alt :-)



Og her i min omegn- nabolag vrimler det med avocado træer...og derfor har vi også plantet et....se selv her på det tredie år i vores have bærer træet frugt og indtil videre ser det ud til, at de bliver hængende!



Vi har p.gr.af det store antal af avocado farmere derfor hvert år Avocado Festival. i byen......sluttede her kl. 18.